Tips&tricks: cum determini ușor care este cel mai bun semineu living?

Vrei să îți amenajezi livingul de acasă într-un mod cât mai primitor și mai călduros, astfel încât să te bucuri de acest spațiu cu precădere iarna, atunci când afară temperatura coboară în termometru foarte mult?

Cu ajutorul unui semineu living de aici, reușești întotdeauna să aduci un plus de stil încăperii tale, pentru că dincolo de confortul termic, pe care ți-l oferă, șemineul este și un obiect decorativ modern și interesant. Cum să alegi, însă, modelul ideal pentru locuința ta? Din rândurile de mai jos, poți afla răspunsul la această întrebare!

Ai nevoie de un semineu living liniar sau de unul pe colț?

În funcție de felul în care arată livingul tău, acum ai posibilitatea de a investi într-unul din următoarele modele de șeminee:

  • liniar, drept – un astfel de șemineu se pretează foarte bine unui spațiu generos ca suprafață și, ideal este să îl așezi sub televizor, pentru a obține o imagine de ansamblu plăcută și, totodată să te bucuri cât mai multă vreme de noua sursă de căldură;
  • pe colț – dacă living-ul tău este unul micuț, pentru a utiliza întreg spațiul cât mai bine, poți să investești într-un șemineu pe colț, care te va ajuta să economisești un spațiu important și, totodată, să te bucuri de o atmosferă plăcută.

Determină ce dimensiuni ar trebui să aibă șemineul ideal

Întrucât pe piață găsești o gamă largă de șeminee, când vine vorba despre dimensiunile acestora, pentru a fi sigur că iei decizia corectă, este recomandat să măsori foarte bine spațiu, pe care îl ai acasă. Folosind o ruletă simplă, poți descoperi care este lungimea ideală, înălțimea potrivită, dar și ce adâncime ar trebui să aibă șemineul pentru care optezi. Ulterior, căutarea ta va deveni mult mai simplă.

Clasic, electric sau norvegian?

Din punct de vedere a arderii, șemineele de pe piață sunt, de asemenea, foarte variate. În acest sens, te poți orienta către:

  • un șemineu clasic, din cărămidă, pentru care combustibilul pe care îl poți folosi este solid, pe bază de lemne;
  • un șemineu electric – acest model este unul dintre cele mai noi de pe piață și îți asigură un confort termic ridicat, fără a avea, însă, nevoie de un horn, pentru că șemineul nu emană noxe. Mai mult, poți așeza șemineul electric oriunde îți dorești, fiind suficient să îl conectezi la o priză, pentru a funcționa;
  • un șemineu norvegian – principalul avantaj, pe care ți-l oferă un astfel de obiect este că îl poți încorpora foarte ușor în mobilă, mai ales dacă ai un living destul de restrâns ca spațiu, unde nu ai avea suficient loc pentru un model clasic, de pildă.

Design

Design-ul este, de asemenea, un factor de care să ții cont în alegerea șemineului ideal. Fie că îți dorești un model simplu și elegant, un șemineu mai sofisticat ca aspect sau un șemineu colorat, interesant din punct de vedere cromatic, pe piață găsești astăzi toate variantele. Tot ce trebuie să faci este să te gândești la tipul de șemineul pe care ți l-ai dori și care ar fi cel mai potrivit model pentru livingul tău, de acasă!

Punând în balanță toate aceste aspecte, căutarea șemineului ideal devine mult mai ușoară și mai plăcută, pentru că vei ști exact ce să cauți!

Accesează Seminee-expert.roși găsești aici întotdeaun produse de top, certificate CE, pe care le primești împreună cu o garanție generoasă. De la seminee: https://www.seminee-expert.ro clasice, până la cele moderne, care funcționează pe bază de bio-ethanol, pe bază de

Date de contact:

Email: office@seminee-expert.ro

Telefon: +4 0721 280 587 / +4 0784 292 820 / +4 0763 687 665

Previous post O lume egala pentru toti – proiect de parteneriat cu Primăria Sectorului 5, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorului 5 și Asociația Europenă a Drepturilor Omului și Protecției Sociale. 
Next post Antena24 își propune să ofere o experiență informativă de calitate, ghidându-te prin fluxul informațional cu știri de ultimă oră și analize relevante. Suntem aici pentru a-ți facilita accesul la informații esențiale.