Informatii utile despre betoanele elicopterizate: avantaje si utilizare

Ai nevoie de o pardoseala eficienta si durabila, pe care sa o montezi intr-un spatiu industrial, unde lucrezi cu utilaje de mare tonaj?

Optand pentru betoane elicopterizate de aici, faci o alegere inspirata, intrucat acestea sunt practice si au o durata de viata sporita. Descopera, insa, care sunt beneficiile de care ai parte pe termen lung din urmatoarele randuri!

Betoane elicopterizate – unde le poti folosi?

Datorita consistentei pe care o au, betoanele elicopterizate sunt ideale cu precadere in spatiile unde desfasori activitati care presupun utilizarea unor masini de mare tonaj, asa cum sunt:

•           halele industriale, unde te ocupi de productie;

•           spatii de depozitare;

•           spatii destinate expozitiilor auto;

•           garaje subterane;

•           magazine en-gros;

•           hoteluri;

•           terase.

Luand in considerare toate aceste spatii, iti poti da seama deja ca utilitatea betoanelor elicopterizate este una de spectru larg, care iti permite sa desfasori business-uri diverse, dar extrem de banoase pe termen lung. De asemenea, nimic nu te impiedica sa iti betonezi curtea, de exemplu, daca vrei sa iti amenajezi un spatiu de parcare acasa ori un spatiu unde sa iti ridici un depozit, pentru a-ti pastra obiectele pentru intretinerea gradinii, de exemplu.

Usor de aplicat

Din punct de vedere a montajului betoanelor elicopterizate, acesta se face intotdeauna foarte usor, cu ajutorul unor utilaje moderne. De exemplu, elefantul este utilizat cu precadere pentru astfel de lucrari, pentru ca betonul sa fie turnat in mod eficient, dar si uniform pe intreaga suprafata unde ai nevoie de o podea de calitate. Astfel, intr-o singura, pardoseala poate fi gata, cu mentiunea ca ulterior are nevoie de aproximativ 2 – 3 zile pentru a se usca perfect.

Simplu de intretinut

Un alt avantaj al utilizarii betoanelor elicopterizate este acela ca sunt foarte usor de intretinut. Acestea nu au praguri si nici rosturi, asa ca este suficient sa cureti podeaua cu produse speciale, pentru ca pardoseala sa ramana la fel de calitativa ca in prima zi. Totodata, daca la un moment dat ai nevoie sa faci reparatii doar intr-un anumit loc, nu trebuie sa intrerupi intreaga productie: este suficient sa inconjori zona in care vrei sa lucrezi.

Rezistenta sporita la socurile mecanice

Tehnic, betoanele elicopterizate rezista foarte bine la socuri mecanice insemnate. Practic, poti folosi utilajele de mare tonaj fara sa-ti faci griji ca podeaua se va fisura sau ca se va deforma in timp. Mai mult, durata de viata a acestor tipuri de betoane poate ajunge chiar si pana la 20 – 25 de ani, timp in care este suficient sa le intretii prin curatare.

Impermeabilitate sporita

Printre beneficiile, pe care sa le mai iei in considerare se numara si faptul ca betoanele elicopterizate sunt foarte rezistente la umiditate si nu permit trecerea apei prin ele. De asemenea, aceste tipuri de pardoseli sunt rezistente si la substantele chimice, permitandu-ti sa le folosesti cu incredere, indiferent de domeniul in care activezi.

Poti opta pentru un beton colorat

In functie de modul in care urmeaza sa folosesti spatiul de care dispui, poti opta pentru o pardoseala colorata. Betonul poate fi colorat cu produse specifice, de calitate, iar aceasta solutie iti este la indemana mai ales atunci cand vrei sa demarezi un business care presupune imaginatie, dar si amenajarea unui loc unde sa ai parte de o atmosfera calda si primitoare pentru cei care iti trec pragul.

Milucon.ro iti vine in ajutor atunci cand vrei sa amenajezi un spatiu, indiferent de suprafata acestuia. De asemenea, online gasesti si solutii moderne pentru cea mai buna hidroizolatie: https://www.milucon.ro/hidroizolatii/, cu ajutorul carei sa pastrezi umiditatea la distanta si sa ai parte de confortul pe care ti-l doresti.

Date de contact:

Email: office@milucon.ro

Telefon: 0766 419 049

Previous post Cum să alegi cel mai bun aspirator vertical fără fir
Next post Evoluția Conducerii de Vară cu ROADX Rxmotion Du71 – Experiența mea la Vadrexim.ro