Ai nevoie de o baterie pentru cada freestanding? Descoperă cum să o alegi!

Ai achiziționat recent o cadă modernă, frumoasă și practică, de tip freestanding, pe care îți dorești să începi să o folosești cât mai curând?

Înseamnă că ai nevoie și de o baterii cada freestanding Elves, cu ajutorul căreia să acționezi apa foarte ușor de fiecare dată. Având în vedere că modelele noi de căzi de pe piață nu îți oferă posibilitatea de a monta bateriile direct pe ele, este important să alegi cu grijă bateria potrivită, care să fie atât rezistentă, cât și frumoasă din punct de vedere a aspectului.

Alege baterii cada freestanding cu montaj pe podea

În magazinele de specialitate găsești astăzi bateria potrivită pentru cada ta freestanding, cu mențiunea că aceasta trebuie montată direct pe podea. Asta înseamnă că piciorul bateriei trebuie să fie suficient de înalt, încât să poți utiliza apa de fiecare dată cât mai ușor. Ia în considerare, așadar, înălțimea căzii, pentru ca mai apoi să știi spre ce înălțime să te îndrepți la nivelul bateriei. Pentru a descoperi acest detaliu la produsele pe care le ai la dispoziție, alocă-ți suficient timp pentru a le citi descrierile, indiferent dacă îți faci cumpărăturile online sau în magazinele fizice.

Cum poți să acționezi apa?

Imediat după ce decizi în privința înălțimii optime pentru baterii cadă freestanding, este recomandat să te gândești dacă îți dorești o baterie cu:

  • monocomandă – o astfel de baterie are doar un singur robinet, pe care îl poți roti spre stânga ori spre dreapta, în funcție de apa de care ai nevoie: caldă sau rece;
  • dublă comandă – dacă ești adeptul obiectelor mai degrabă tradiționale, ai posibilitatea de a investi într-o baterie cu dublă comandă, care are 2 robineți separați;
  • cu senzori – este cea mai nouă dintre bateriile de pe piață, întrucât este destul să îți apropii mâinile de o astfel de baterie, pentru ca apa să pornească automat. Atunci când te îndepărtezi, apa se oprește, iar astfel economisești pe termen lung.

Design

Ține cont și de design-ul bateriei! Aceasta trebuie să fie în concordanță cu celelalte obiecte pe care le ai în baie. De asemenea, este bine să știi că în magazinele de specialitate găsești de la baterii simple, clasice, până la cele mai interesante, care au modele deosebite. Dacă, de exemplu, îți dorești să creionezi o atmosferă vintage, ai la dispoziție baterii speciale, din colecția vintage, pe care să le folosești cu încredere în timp!

Culoare

Printre elementele, pe care să le mai iei în considerare, se numără și culoarea bateriei. În acest sens, ai la dispoziție modele argintii, modele aurii, în stil vintage, dar și baterii negre, mate sau lucioase. Tot ce îți rămâne de făcut este să studiezi cât mai multe modele, pentru a-ți da seama care este varianta potrivită pentru spațiul tău personal.

Comandă online, simplu și rapid

Dacă îți dorești să câștigi timp și să eviți aglomerația din oraș, dar și din magazine, alege să studiezi online gama de produse sanitare. În acest fel, ai acces la descrieri detaliate, iar când ești sigur, îți poți plasa comanda extrem de simplu și ușor.

Accesează Elves.rodin confortul propriei case și găsești aici o varietate de obiecte calitative, dar și aspectuoase ca design. De aici poți comanda o oglinda baie: https://elves.ro/31-oglinzi-de-baie, accesorii practice, dar și baterii și căzi freestanding, pentru a obține confortul pe care ți-l dorești la tine acasă! Imediat după plasarea comenzii, vei primi în doar câteva zile produsele dorite prin intermediul curierului.

Date de contact:

Email: office@elves.ro

Telefon: 0760 077 183

Previous post Promovarea vinurilor din Dealu Mare: O viziune de dezvoltare și excelență
Next post Multiplele Beneficii ale Casei de Amanet in Romania