ZIS si… FACUT:  Prima extensie de metrou in judetul Ilfov are contract de executie semnat!

[ad_1]

„𝗦-𝗮 𝘀𝗲𝗺𝗻𝗮𝘁 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗮𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗲𝘅𝗲𝗰𝘂𝘁𝗶𝗮 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗲𝗶 𝗱𝗲 𝗺𝗲𝘁𝗿𝗼𝘂 𝗱𝗲 𝗹𝗮 𝗕𝗮𝗻𝗲𝗮𝘀𝗮 𝗹𝗮 𝗔𝗲𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁𝘂𝗹 𝗢𝘁𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶!

Astăzi a fost semnat contractul pentru proiectarea și execuția 𝗦𝗲𝗰𝘁𝗶𝘂𝗻𝗶𝗶 𝟮: 𝗧𝗼𝗸𝘆𝗼 – 𝗔𝗲𝗿𝗼𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗛𝗲𝗻𝗿𝗶 𝗖𝗼𝗮𝗻𝗱𝗮 𝗮 𝗠𝗮𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲𝗶 𝗠𝟲 de la Băneasa la Otopeni cu câștigătorul licitației, GÜLERMAK AĞIR SANAYI İNŞAAT VE TAAHHÜT A.Ş.

Secțiunea 2: Tokyo – Aeroport Henri Coandă are un traseu de 7,6 km și cuprinde 6 stații:

– Washington

– Paris

– Bruxelles

– Otopeni

– Ion I.C. Brătianu

– Aeroport Otopeni

Valoarea contractului este de 1,27 miliarde de lei, fără TVA, finanțat, în mare parte, de Agenția Japoneză pentru Cooperare Internațională JICA. Durata contractului este de 48 de luni, din care 12 luni pentru proiectare și 36 luni pentru execuție.

* Vă reamintesc că în ședința de Guvern din 𝟮 𝗼𝗰𝘁𝗼𝗺𝗯𝗿𝗶𝗲 𝟮𝟬𝟮𝟭 𝗮𝗺 𝗱𝗲𝗯𝗹𝗼𝗰𝗮𝘁 𝗽𝗿𝗼𝗶𝗲𝗰𝘁𝘂𝗹 𝗠𝗮𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗹𝗲𝗶 𝗠𝟲, iar la scurt timp 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗹𝗮𝗻𝘀𝗮𝘁𝗮 𝗹𝗶𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗮.

* 𝗠𝟲 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗹𝗶𝗻𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗻𝘀𝗽𝗼𝗿𝘁 𝗽𝘂𝗯𝗹𝗶𝗰 𝗱𝗲 𝗺𝗮𝗿𝗲 𝗰𝗮𝗽𝗮𝗰𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗹𝗲𝗴𝗮𝘁𝘂𝗿𝗮 𝗶𝗻𝘁𝗿𝗲 𝗡𝗼𝗿𝗱𝘂𝗹 𝘀𝗶 𝗦𝘂𝗱𝘂𝗹 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶𝘂𝗹𝘂𝗶, 𝗽𝗿𝗶𝗺𝗮 𝗺𝗮𝗴𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗹𝗮 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗹𝗲𝗮𝗴𝗮 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗖𝗮𝗽𝗶𝘁𝗮𝗹𝗮 𝗱𝗲 𝗹𝗼𝗰𝗮𝗹𝗶𝘁𝗮𝘁𝗶𝗹𝗲 𝗱𝗶𝗻 𝗜𝗹𝗳𝗼𝘃 (𝗢𝘁𝗼𝗽𝗲𝗻𝗶 – 𝗕𝘂𝗰𝘂𝗿𝗲𝘀𝘁𝗶 – 𝗝𝗶𝗹𝗮𝘃𝗮)”, a transmis în urmă cu puțin timp Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Articolul ZIS si… FACUT:  Prima extensie de metrou in judetul Ilfov are contract de executie semnat! apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Previous post Revolutioneaza-ti sera cu folie termica de la RegalFermierul.ro
Next post Biblioteca din Sirna are acum propria sa… POEZIE