Tânărul canadian cu origini românești care a cucerit lumea cuburilor Rubik – Max Kaloshi

Max Kaloshi, un tânăr de numai 13 ani, s-a remarcat în competițiile de cuburi Rubik din Canada prin performanțele sale remarcabile și a devenit cunoscut ca un geniu al cuburilor. Cu toate că este încă un adolescent, Max a reușit să ajungă la performanțe impresionante, având un record personal de 5,93 secunde la cubul 3×3 acasă și 8,72 secunde la competiții.

Max a început să se joace cu cuburile Rubik la școală și a găsit acest hobby foarte interesant, așa că a decis să învețe cum să rezolve cuburile el însuși. La început, a fost destul de dificil pentru el să rezolve un cub, dar cu multă practică și răbdare a reușit să își îmbunătățească tehnica. Max a petrecut aproximativ 2-3 ore în fiecare zi practicând cuburile, încă de când avea 7 ani.

Cu toate că are multe pasiuni, cum ar fi kickboxing și taekwondo, cuburile sunt hobby-ul său principal și Max s-a concentrat să devină cel mai bun cuber posibil. În plus, Max a remarcat că practicarea cuburilor i-a îmbunătățit dexteritatea mâinilor și a devenit mai abil în alte activități.

Cu toate acestea, Max nu se oprește aici și își propune să își îmbunătățească performanțele și să ajungă la un nivel cât mai înalt în ceea ce privește competițiile de cuburi Rubik. Max își dorește să devină un deținător al recordului național la pyraminx și să inoveze prin crearea unui nou cub Rubik care să fie ușor și rapid de rezolvat.

Max Kaloshi are origini româmnești, dar trăiește în Canada și a reușit să se remarce la nivel național și internațional prin pasiunea sa pentru cuburile Rubik. În ciuda vârstei sale fragede, Max a demonstrat că, prin multă răbdare, determinare și practică, se poate ajunge la performanțe remarcabile în orice domeniu de activitate.

În prezent, Max Kaloshi este înregistrat la Asociația Mondială de Cuburi Rubik (WCA) și are un ID WCA de 2022KALO01. A participat la 10 competiții și a rezolvat 241 de cuburi Rubik. De asemenea, Max a câștigat o medalie de aur și una de bronz la diferite competiții de cuburi Rubik.

Performanțele impresionante ale lui Max nu s-au oprit doar la cuburile clasice 3×3, ci și la alte tipuri de cuburi precum pyraminx, 2×2 și 4×4. La competițiile la care a participat, Max a reușit să se claseze în primele două runde și chiar în finală la unele dintre acestea.

Chiar dacă este încă foarte tânăr, Max Kaloshi este o inspirație pentru mulți tineri care își doresc să se perfecționeze într-un anumit domeniu. Prin pasiunea sa și perseverența de care a dat dovadă, Max a reușit să devină unul dintre cei mai buni cubers din Canada și un exemplu demn de urmat pentru alți tineri.

Puteti vedea evolutia lui pe: https://www.youtube.com/@moneycuber1585/

Previous post Arbitrul Ovidiu Robu, din Chitila, prima delegare în Liga 1. Maine debuteaza si Valentin Porumbel
Next post Investitie de impact in satul Zamfira! Aflati detaliile acum!