Croitoru David Bogdan, de la categoria Spiriduși la C4: tânărul atlet din Ploiești se distinge în competițiile de atletism

Croitoru David Bogdan este un tânăr atlet din Ploiești, legitimat la CSS Ploiești, și elev la SC Gimnaziala H. M. Berthelot Ploiești, care se pregătește să participe la două competiții importante de atletism la București.

Sub îndrumarea antrenorului său, Prof. ANDREI MARIA, unul dintre cei mai experimentați antrenori de atletism din România, Croitoru David Bogdan se pregătește să concureze la Proba de 200 m etapa de zona București și la Cupa Municipiului București, la Complexul Sportiv Național “Lia Manoliu” – Sala de atletism “Ioan Soter”.

Tânărul atlet are deja experiență în competițiile de atletism pentru copii, având în palmares o participare la Campionatul Național de sală pentru Copii Etapa de Zonă – Categoria Spiriduși. Acum, Croitoru David Bogdan face tranziția la categoria C4 și este hotărât să-și demonstreze abilitățile și să obțină performanțe remarcabile la aceste competiții importante.

Cu sprijinul antrenorului, al familiei sale și al comunității sale sportive, tânărul atlet este determinat să ajungă la performanțe remarcabile și să devină un model pentru alți tineri atleți din România.

Este demn de menționat faptul că, în ciuda vârstei sale tinere, Croitoru David Bogdan este un sportiv pasionat și determinat, care investește timp și energie pentru a-și dezvolta abilitățile și pentru a-și urma visul de a deveni un atlet de performanță. Cu un astfel de angajament și un antrenor experimentat de partea sa, nu există nicio îndoială că acest tânăr atlet are un viitor promițător în lumea atletismului românesc.

Previous post Laptele matern, prima ”comoara” pe care o oferim copilului nostru
Next post Gatita in rochie de lalele multicolore, Zana Primaverii si-a facut salas in Sectorul 6