Comunicat de presă: Realizări recente ale Federatiei Patronatelor din Turismului Romanesc (FPTR)

Federatia Patronatelor din Turismului Romanesc (FPTR) dorește să transmită următorul mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă:

„Sărbători fericite! Ne dorim ca Moșul să vă găsească înconjurați de o masă bogată și cu sufletele voastre curate.”

Felicităm toți membrii noștri pentru contribuția lor esențială în a face din FPTR singura federație patronală reprezentativă în domeniul turismului începând cu anul 2006. Începând din acest an, FPTR a dobândit reprezentativitate și la nivel de sector de negociere colectivă și de activitate în turism.

Dorim să aducem la cunoștința tuturor operatorilor economici că FPTR este singura structură patronală din industria turismului care și-a adaptat statutul în conformitate cu prevederile Legii nr. 367/2022, cunoscută sub numele de Legea Dialogului Social.

În viitorul apropiat, FPTR se angajează să susțină și să promoveze propunerile fundamentate ale membrilor săi în cadrul dezbaterilor publice și în comisiile de dialog social, în vederea îmbunătățirii și modificării legislației aplicabile în domeniul turismului.

Pentru informații suplimentare, atașăm Hotărârea civilă definitivă care confirmă reprezentativitatea FPTR și Sentința civilă privind modificarea statutului FPTR.

Sursa: https://turism.info.ro/comunicat-de-presa-realizari-recente-ale-federatiei-patronatelor-din-turismului-romanesc-fptr/

Previous post Ghid pentru alegerea și utilizarea corectă a uleiului moto: ulei 2T, ulei 4T și recomandarea Motul
Next post Comunicat de presă: Noul NAVITEL CL100 – Aspiratorul portabil revolutionar