Casa de Odihnă: O nouă definiție a îngrijirii pentru vârstnici

Casa de Odihnă, cu trei sedii amplasate strategic în Voluntari, Ilfov, reprezintă epitoma serviciilor de calitate pentru persoanele în vârstă. Aceste camine de batrani oferă un spectru larg de servicii adaptate nevoilor specifice ale fiecărui rezident, într-un cadru cald și familial, menit să inspire sentimentul de „acasă”.

Caminele noastre

Caminul 1, situat pe Strada Școlii, nr. 2A, este cunoscut pentru atmosfera sa liniștită și plăcută. Cu un mediu propice pentru odihnă și relaxare, acesta este locul perfect pentru persoanele în vârstă care doresc să se bucure de liniște și confort.

Caminul 2, situat pe Strada Petru Aron nr. 8, este în inima Voluntari-Pipera, oferind acces ușor la facilitățile urbane, dar totodată păstrând un cadru calm și sigur pentru rezidenți.

Caminul 3, pe Soseaua Colentina, nr. 119, este un refugiu urban de pace, unde serviciile de calitate superioară și atenția la detalii sunt norma, nu excepția.

Serviciile noastre

În toate cele trei camine, oferim o gamă largă de servicii, adaptate nevoilor fiecărui rezident. Acestea includ cazare flexibilă pentru una, trei și patru persoane în cameră, cu trei mese principale și două gustări zilnice. De asemenea, asigurăm servicii de igienă generală, precum baie, tuns, bărbierit, tăierea unghiilor și schimbarea pampersilor.

Suplimentar, oferim servicii de spălătorie, tratarea escarelor, tratamente perfuzabile și injectabile. Oferim, de asemenea, consultări cu medici interniști, generaliști și psihiatri, cu posibilitatea înscrierii la medic de familie. Personalul nostru de îngrijire este prezent 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, asigurând confortul și siguranța rezidenților.

Facilitățile noastre

În fiecare din caminele noastre, siguranța și confortul rezidenților sunt prioritare. De aceea, fiecare locație este dotată cu o centrală de incendiu cu senzori și avertizare sonoră. Pentru socializare și relaxare, avem un spațiu multifuncțional, dotat cu canapele, fotolii și televizoare LED. Terasa noastră generoasă și deschisă este locul perfect pentru a savura o cafea sau pentru a se bucura de o zi frumoasă. Oferim și locuri de parcare pentru vizitatori.

Contact

Pentru orice întrebări sau informații suplimentare, ne puteți contacta la numărul de telefon 0731812774. Echipa noastră de profesioniști este întotdeauna gata să vă ajute și să vă asigure o experiență de neuitat.

Casa de Odihnă reprezintă o abordare nouă în ceea ce privește îngrijirea persoanelor în vârstă, oferind servicii de înaltă calitate, cu un plus de personalizare și originalitate, într-un mediu plăcut și confortabil. Așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm și să vă oferim o experiență de neegalat.

Previous post Importanta geamurilor laterale in autoturisme: Un aspect esential pentru siguranta si confortul tau
Next post Toate sezoanele intr-un singur loc – Ghidul tau complet despre anvelope all season