Protectie avansata impotriva luminii albastre de la Gunnar

Cea mai recenta inovatie in domeniul modelelor de ochelari protectie calculator vine de la brand-ul Gunnar. Acesti ochelari sunt special conceputi pentru a proteja ochii impotriva luminii albastre emise de ecranele de calculator, asigurand o experienta vizuala confortabila si sigura.

Lentile cu tehnologie patentata de protectie

Ochelarii de protectie pentru calculator Gunnar utilizeaza o tehnologie patentata in SUA, prin care blocheaza aproximativ 65% din lumina albastra. Acest nivel de protectie este unul optim si ajuta la reducerea oboselii oculare si la prevenirea efectelor negative ale expunerii indelungate la lumina albastra.

Avantajele utilizarii ochelarilor Gunnar

Ochelarii Gunnar nu numai ca protejeaza ochii de lumina albastra, dar au si alte beneficii considerabile, printre care putem evidentia: previn uscarea si iritarea ochilor, regleaza tiparele de somn, minimizeaza reflexiile nedorite, si imbunatatesc contrastul.

In plus, fata de performanta lor excelenta, ochelarii Gunnar se evidentiaza si prin colectia lor de ochelari de gaming realizati in parteneriat cu diverse nume mari din industria gaming-ului. Aceste modele ofera nu doar protectie, ci si un stil unic si personalizat.

Alegerea lentilei preferate

Pe langa lentila Ambra, deja consacrata a acestui brand de ochelari protectie calculator, mai exista si alte tipuri de lentile create pentru diferite abordari:

  • Lentila Clear: ofera o protectie discreta, de aproximativ 35% impotriva luminii albastre. Avantajul este acela ca lentila este transparenta si nu inflenteaza culorile, ea adresandu-se persoanelor care lucreaza in domeniul grafic (true-color).
  • Lentila Amber Max: este o lentila cu o protectie maxima (98% BLPF), este recomandata persoanelor cu sensibilitate sau persoanelor care lucreaza in timpul noptii, atunci cand luminiozitate este aproape inexistenta.
  • Lentila Sun: realizata pentru a oferi o protectie de 90% impotriva luminii albstre, atunci cand lucreaza in lumina naturala puternica.

Sunt o alegere buna acesti ochelari de protectie pentru calculator ?

Ochelarii pentru calculator Gunnar sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc sa-si protejeze ochii de lumina albastra nociva emisa de ecranele de calculator. Tehnologia patentata, beneficiile multiple si gama de modele de ochelari editie speciala, fac din acesti ochelari o investitie valoroasa in sanatatea ochilor si in confortul vizual.

Previous post Aparatele Ecograf – Tehnologie avansata pentru diagnostic precis
Next post  Suplimentul nutritiv esential pentru performante crescute – BCAA