Ingrid Varlan, invitata la sedinta CJ Prahova. Ea a fost la emisiunea REUSITA si este singura romanca admisa in 2022 la cea mai prestigioasa academie militara din SUA

[ad_1]

Ingrid Varlan, singura româncă admisă în 2022 la West Point, cea mai prestigioasă academie militară din SUA, a fost invitata noastră specială la ultima ședință a Consiliului Județean Prahova, a scris Iulian Dumitrescu, seful institutiei, pe pagina sa de facebook.

Ea a fost invitata lui Daniel Lazar la emisiunea REUSITA, care, din 2005, TINTESTE SUCCESUL.

„A absolvit Colegiul Naţional Militar „Dimitrie Cantemir” Breaza și se numără printre cei care care confirmă faptul că, în situații tot mai frecvente, „Prahova pe Primul Loc” nu este doar un deziderat, ci o realitate.

Felicitări, Ingrid, ești un model pentru tinerii din generația ta!

Îți urăm mult succes și te asigurăm că noi, prahovenii, îți suntem alături și suntem mândri de tine!”, a scris Iulian Dumitrescu pe pagina sa de facebook

Articolul Ingrid Varlan, invitata la sedinta CJ Prahova. Ea a fost la emisiunea REUSITA si este singura romanca admisa in 2022 la cea mai prestigioasa academie militara din SUA a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Previous post BUCURESTI: Accident mortal, provocat de un tanar drogat, chiar in ziua de Craciun
Next post Cele mai frecvente afecțiuni de vedere la copii