LUAM EXMPLU?! Consiliul Judetean Salaj, centrul Zalaului, in straie de sarbatoare pentru mii de copii (au si Iesle). Stati asa: vine si sania Mosului trasa de reni!

[ad_1]

„Consiliul Județean Sălaj se pregătește de marea sărbătoare a Crăciunului. Începând de luni, 12 decembrie și până joi, 22 decembrie, Consiliul Județean Sălaj îmbracă straie de sărbătoare și își deschide larg porțile pentru colindători.

 Peste 5.000 de copii de toate vârstele de la grădinițele, școlile și liceele din întreg județul, precum și cei din centrele rezidențiale subordonate Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sălaj sunt așteptați să ne aducă vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului și să se bucure de întâlnirea cu Moș Crăciun și de darurile acestuia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 Brazii sunt deja împodobiți, în curtea instituției a fost montată scena Nașterii Domnului Iisus Hristos, iar sania trasă de reni trebuie să poposească din clipă în clipă.

 Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Sălaj – inspectorului școlar general prof. dr. Vasile Bulgărean și inspectorului școlar pentru activități extrașcolare prof. dr. Mădălina-Ioana Rus – pentru sprijinul acordat în organizarea acestui eveniment.

 Facem precizarea că în perioada menționată, în intervalul orar 16.00-17.30, îi așteptăm în curtea amenajată în spiritul Crăciunului pe copii însoțiți de părinți”.

Anunțul vine din partea forului județean sălăjean. Undeva sus, în Ardeal, nu departe de Cluj, nu departe de locul ăla unʼ s-agață harta-n cui…

Da, dar acolo e (vremelnic, ce-i drept) un artist (un minunat interpret de folclor autentic) președinte de Consiliu Județean- Dinu Iancu Sălăjanu- și peste tot sunt oameni „unul și unul” și merg treburile și inițiativele de ți-e mai mare dragul.

 Numaʼ așa, am dat și noi un mic  exemplu… Mai știi, poate inspiră pe unii, pe alții…

*Parol, monșer: municipiul Zalău are puțin peste 56.000 de locuitori, în vreme ce județul are aproximativ 225.000 de locuitori…

Articolul LUAM EXMPLU?! Consiliul Judetean Salaj, centrul Zalaului, in straie de sarbatoare pentru mii de copii (au si Iesle). Stati asa: vine si sania Mosului trasa de reni! apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]

Previous post Se costruiesc 3 spitale regionale! Vestea data de prim-ministru!
Next post Peste 70 de constructii ilegale desfiintate in Sectorul 2