„Noaptea furtunoasa” ploiesteana se joaca la Galati, intr-un Festival National de Comedie

[ad_1]

ONORANT: Spectacolul „O noapte furtunoasă”, de I.L.Caragiale, regia Sânziana Stoican (marca Teatrul Toma Caragiu”), participă la cea de-a XXXIII-a ediție a Festivalul Național de Comedie – Galați 2022.

Organizat de Teatrul Dramatic „Fani Tardini”, Festivalului Național de Comedie de la Galați aduce în fața publicului cele mai bune comedii ale momentului din România, selecționate, anul acesta, de Maria Zărnescu, teatrolog, critic de teatru și conferențiar universitar la UNATC București. Tema ediției este teatrul popular.

„O noapte furtunoasă”, o comedie dinamică și antrenantă ce ilustrează moravuri și situații actuale și în societatea contemporană, este programat sâmbătă, 15 octombrie, de la ora 19.00, în sala mare de spectacole a Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați.

MULT SUCCES ALOR NOȘTRI!

foto: Miriam Dumitrescu

Articolul „Noaptea furtunoasa” ploiesteana se joaca la Galati, intr-un Festival National de Comedie a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Previous post Din nou… maraton de sedinte si declaratii la primaria Ploiesti si Consiliul Judetean! APA CALDA, bat-o vina…
Next post Revedere dupa 40 de ani… cu Promotia anului 1982. Nume sonore in peisajul academic al UPG Ploiesti