Cum alegi cel mai bun fotograf de nuntă din București

Dacă locuiești în Capitală, la prima vedere, poate părea simplu să îți alegi un fotograf de nuntă din București. Oferta este una foarte generoasă și, de fapt, ajungi la concluzia că nu este chiar atât de ușor pe cât părea. Fiecare dintre aceștia consideră că pot fi numiți, fără riscul de a greși, drept un bun fotograf profesionist nunta, dar adevărul că doar puțini sunt așa. De aceea, am decis să îți oferim câteva sugestii despre cum îți poți alege fotograful menit să imortalizeze pentru veșnicie ziua voastră specială.

Bugetul tău și tarifele practicate de el

De la bun început îți spunem că un bun fotograf de nuntă din București nu este unul ieftin. Și nici nu prea fac, de regulă, oferte spectaculoase sau reduceri majore. Și este și normal să fie așa, deoarece el își stabilește aceste tarife în funcție de stilul său de a fotografia, de calitatea fotografiilor, de numărul de ore pe care îl petrece pentru editare și multe altele. Cu toate acestea, dacă într-adevăr vrei calitate cu adevărat, din toate punctele de vedere, nu doar atunci când optezi pentru un anume restaurant nunta, atunci pregătește-te să scoți mai mulți bani din buzunar.

Experiență

Un bun fotograf profesionist are experiență în acest gen de fotografie. Pentru că da, ședințele foto de la nuntă și toate fotografiile care se fac acum diferă fundamental de tot ce aveai impresia că știi despre arta fotografică. Interesează-te dacă acel fotograf profesionist cu care vrei să colaborezi are sau nu creații premiate, la câte nunți participă de regulă într-un an de zile, cât timp dedică fotografiei, de când a început să lucreze pe această nișă și multe altele.  

Este sau nu liber în ziua nunții voastre

Pentru că atenția la detalii nu trebuie să fie deloc ceva minor în organizarea nunții, interesează-te din timp dacă este sau nu liber în ziua nunții voastre sau va apela la ajutoarele lui. Dacă simți că nu e totul chiar pe placul tău, începe cât mai rapid să cauți un alt fotograf profesionist, care să corespundă cerințelor tale!

Previous post Salvatorii de azi, salvatorii de maine: Gesti impresionant al elevilor Scolii de Pompieri si Protectie Civila „Pavel Zaganescu”
Next post Numerosi castigatori ai unor Premii Grammy pe scena PLOIESTI JAZZ FESTIVAL